אדממה לא מבושלת

תרמילי אדממה - פולי סויה

אדממה

נתונים תזונתיים עבור החלק האכיל באדממה.
סוג מזון: ירק – קטניות
שמות נוספים בעברית (מילים נרדפות):
שם באנגלית: Edamame
שם מדעי: Glycine max
משפחה: קטניות – Fabaceae
מזהה באתר משרד החקלאות האמריקאי: Edamame, frozen, unprepared

חזור לדף מידע ראשי על אדממה מבושלת

ערכים תזונתיים באדממה קפואה לא מבושלת
מרכיב יחידת משקל 100 גרם אדממה 1 כוס אדממה (118 גרם)
מרכיבים תזונתיים
מים גרם 75.17 88.7
קלוריות (אנרגיה) קילוקלוריות 110 130
חלבון גרם 10.25 12.1
שומנים גרם 4.73 5.58
פחמימות גרם 8.58 10.12
סיבים תזונתיים גרם 4.8 5.7
סוכרים גרם 2.48 2.93
מינרלים
סידן מיליגרם 60 71
ברזל מיליגרם 2.11 2.49
מגנזיום מיליגרם 61 72
זרחן מיליגרם 161 190
אשלגן מיליגרם 482 569
נתרן מיליגרם 6 7
אבץ מיליגרם 1.32 1.56
ויטמינים
ויטמין C מיליגרם 9.7 11.4
תיאמין מיליגרם 0.15 0.177
ריבופלבין מיליגרם 0.265 0.313
ניאצין מיליגרם 0.925 1.092
ויטמין B-6 מיליגרם 0.135 0.159
חומצה פולית, DFE מיקרוגרם 303 358
ויטמין E (אלפא טוקופרול) מיליגרם 0.72 0.85
ויטמין K מיקרוגרם 31.4 37.1
מרכיבים אחרים
קפאין מיליגרם 0 0

מקור המידע: http://ndb.nal.usda.gov