אדממה מבושלת

תרמילי אדממה - פולי סויה

אדממה מבושלת

נתונים תזונתיים עבור החלק האכיל באדממה מבושלת.
סוג מזון: ירק – קטניות
שמות נוספים בעברית (מילים נרדפות):
שם באנגלית: Edamame
שם מדעי: Glycine max
משפחה: קטניות – Fabaceae
מזהה באתר משרד החקלאות האמריקאי: Edamame, frozen, prepared

ערכים תזונתיים באדממה מבושלת לאחר הקפאה
מרכיב יחידת משקל 100 גרם אדממה מבושלת 1 כוס אדממה מבושלת (155 גרם)
מרכיבים תזונתיים
מים גרם 72.77 112.79
קלוריות (אנרגיה) קילוקלוריות 122 189
חלבון גרם 10.88 16.86
שומנים גרם 5.2 8.06
פחמימות גרם 9.94 15.41
סיבים תזונתיים גרם 5.2 8.1
סוכרים גרם 2.18 3.38
מינרלים
סידן מיליגרם 63 98
ברזל מיליגרם 2.27 3.52
מגנזיום מיליגרם 64 99
זרחן מיליגרם 169 262
אשלגן מיליגרם 436 676
נתרן מיליגרם 6 9
אבץ מיליגרם 1.37 2.12
ויטמינים
ויטמין C מיליגרם 6.1 9.5
תיאמין מיליגרם 0.2 0.31
ריבופלבין מיליגרם 0.155 0.24
ניאצין מיליגרם 0.915 1.418
ויטמין B-6 מיליגרם 0.1 0.155
חומצה פולית, DFE מיקרוגרם 311 482
ויטמין E (אלפא טוקופרול) מיליגרם 0.68 1.05
ויטמין K מיקרוגרם 26.7 41.4
שומנים
חומצות שומן רווי גרם 0.62 0.961
חומצות שומן חד בלתי רווי גרם 1.282 1.987
חומצות שומן רב בלתי רווי גרם 2.156 3.342
מרכיבים אחרים
קפאין מיליגרם 0 0

מקור המידע: http://ndb.nal.usda.gov

הגב ראשון

הכנס תגובה

כתובת האימייל שלך לא תפורסם


*