אבקת חלבון

אבקות חלבון

מה זה אבקת חלבון?

מתאמנים רבים מתחבטים בשאלות: "האם לקחת או לא לקחת אבקת חלבון?", "כמה אבקה צריך לקחת?", "האם אבקת החלבון תגרום לי לפתח שרירים?".

ראשית אני חייב לציין 2 נקודות חשובות:
אבקת חלבון היא לא אבקת קסמים!
אבקת חלבון זה לא חומר מלאכותי שגורם לפיתוח שרירים לא טבעי!

אבקת חלבון זה עוד מוצר מזון

אתם חייבים להבין שאבקת חלבון זה בעצם מזון מעובד בדומה למזונות רבים שאתם צורכים ביום יום ואף בעל ערך תזונתי גבוה יותר מאשר רבים מהמזונות שנצרכים ע"י הישראלי הממוצע.
מרבית אבקות המזון הן למעשה עוד מוצר חלב מהמגוון הרב של מוצרי הגבינה שקיימים בשוק, כגון: גבינה צהובה, מילקי, גבינה מותכת ועוד.
אל תתנו לתמונות השרירניים האימתניים שעל גביי האריזות להטעות אתכם, צריכה של אבקת חלבון בלבד, לא תבנה לכם שרירים!
אוקיי, אז אחרי שהבנו שאבקת חלבון זה מוצר מזון שעשוי מחלב (בדרך כלל מחלב, אבל יש גם אבקות חלבון מביצים ומסויה) וזו לא אבקת קסמים, אז למה בכלל כדאי לצרוך אותה?

למי מיועדת אבקת החלבון?

תזונה נכונה היא החלק החשוב ביותר עבור מי שרוצה לעסוק בפיתוח גוף או לבצע דיאטה.
זה לא משנה כמה תתאמנו או כמה קשה תתאמנו, ללא תזונה מתאימה אתם לא תמצו את מלוא הפוטנציאל שלכם.
חלבונים הם מרכיב חיוני בתפריט התזונה של כל אדם ובמיוחד עבור אנשים שעוסקים בפעילות ספורטיבית.
לבניית שרירים, לפיתוח גוף ופיתוח כוח יש צורך בתפריט תזונה עשיר יותר בחלבונים ממה שצריך להיות בתפריט תזונה של אדם ממוצע.
למידע נוסף על   צריכת חלבונים למתאמנים לחצו כאן

1 תגובה

  1. היי רציתי לשאול שאלה
    מה הערך התזונתי של אבקת חלבון והאם מומלץ שימוש ממושך בה?
    תודה

התגובות סגורות.