עדשים מונבטות מוקפצות

עדשים מונבטות

עדשים מונבטות מוקפצות

נתונים תזונתיים עבור החלק האכיל בעדשים מונבטות מוקפצות.
סוג מזון: ירק – קטניות
שמות נוספים בעברית (מילים נרדפות):
שם באנגלית: Lentil sprouted
שם מדעי: Lens culinaris
משפחה: קטניות – Fabaceae
מזהה באתר משרד החקלאות האמריקאי: Lentils, sprouted, cooked, stir-fried, without salt

חזור לדף מידע ראשי על עדשים לא מבושלות

ערכים תזונתיים בעדשים מוקפצות
מרכיב יחידת משקל 100 גרם עדשים מוקפצות
מרכיבים תזונתיים
מים גרם 68.7
קלוריות (אנרגיה) קילוקלוריות 101
חלבון גרם 8.8
שומנים גרם 0.45
פחמימות גרם 21.25
מינרלים
סידן מיליגרם 14
ברזל מיליגרם 3.1
מגנזיום מיליגרם 35
זרחן מיליגרם 153
אשלגן מיליגרם 284
נתרן מיליגרם 10
אבץ מיליגרם 1.6
ויטמינים
ויטמין C, חומצה אסקורבית מיליגרם 12.6
תיאמין מיליגרם 0.22
ריבופלבין מיליגרם 0.09
ניאצין מיליגרם 1.2
ויטמין B-6 מיליגרם 0.164
חומצה פולית, DFE מיקרוגרם 67
ויטמין B-12 מיקרוגרם 0
ויטמין A, Rae מיקרוגרם 2
ויטמין A, יחבל IU 41
ויטמין D D2+D3 מיקרוגרם 0
ויטמין D IU 0
שומנים
חומצות שומן רווי גרם 0.053
חומצות שומן חד בלתי רווי גרם 0.095
חומצות שומן רב בלתי רווי גרם 0.201
כולסטרול מיליגרם 0

קרדיט תמונה: Veganbaking.net.

מקור המידע: http://ndb.nal.usda.gov